ARRAGEMANGSFÖRSLAG
  

OBS; Önskar ni guidning ombord så beställs detta vid bokningen!

Några av våra bästa förslag till Skärgårdskryssning är som följer:


Vi hämtar upp ert sällskap vid för er lämpligast möjliga kaj i Göteborg.

Ombord är vår uppskattade skaldjursbuffé uppdukad med personal som längtar efter att få göra er resa så trevlig och angenäm som möjligt.

Kryssningen går genom Göteborgs Hamn och vidare ut mot Södra Skärgården, på vägen passeras bl.a. 1600-tals fästningen Nya Elfsborg och regattorna utanför Långedrag.

Väl ute i Södra Skärgården går turen genom trång passage upp mot den ombesjungna Brännö Brygga. Vidare runt Känsö med den gamla karantänstationen, ut väster om Känsö mot öppet hav där man ser silhuetten av Vinga Fyr. Vi styr vidare förbi Vargö och in i den populära Snobbrännan på norra sidan av Styrsö, förbi Styrsö Bratten med de unika byggnaderna från tidigt 1900 tal då Styrsö var Göteborgs-societetens främsta badort.

Åter mot Göteborg med passage förbi sommaröarna Förö och Knarrholmen.

Beskriven resa tar 3 timmar och kan naturligtvis förlängas med strandhugg på någon av Skärgårdens öar. Vid lämpligt väder kan också turen förlängas med strandhugg och ev. guidning på Vinga Fyrplats.
Våra fartyg kan du se här.

Förslag och priser på vad vi kan servera ombord kan ni se under "Meny ombord".

Om ni önskar att kombinera er kryssning med strandhugg och mat och dryck iland så har vi flera skärgårdskrogar som vi kan rekommendera.

Vi önskar er välkomna ombord!Utskriftsvänlig version
Tappade du sajtens ramar? Klicka här.